1590. Rosmalen 10,3 km

1590. Rosmalen 10,3 km
Ten zuiden van Rosmalen ligt op het prachtige Landgoed Coudewater Restaurant Leefgoed. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, loopt u meteen het bos in en daarna wandelt u langs de Grote Wetering.  Via leuke bospaadjes loopt u over landgoed De Wamberg en passeert u een prachtig ven. Voorbij het mooie kasteel De Wamberg struint u een mooi stuk langs het Maximakanaal en na 7,2 km lopen passeert u een mooie picknickbank voor een pauze. U loopt een mooi stuk langs de Berlicumseplas en dan steekt u de Sluis Hintham over. U struint weer langs de Grote Wetering en dan loopt u over landgoed Coudewater naar het mooie terras van Leefgoed, waar u kunt nagenieten.

 

Restaurant Leefgoed

Peter de Gorterstraat 7

5248 NS  Rosmalen

Tel: 06-51688541

restaurant@leefgoed.nu

https://leefgoed.nu

Landgoed Coudewater is een heerlijk stuk natuur vlak naast Den Bosch. Kom gerust langs om kennis te maken! Al sinds jaar en dag ligt de focus van Landgoed Coudewater op het verlichten van stress en het creëren van een kalme gemoedstoestand.

Midden in de prachtige bossen ligt Restaurant Leefgoed. Een van de grootste voordelen van Leefgoed? Ons terras waar we (bijna) de hele dag zon hebben. Kom je ook langs om te kijken hoe de terrasstoelen zitten en het bier smaakt?

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje. Leefgoed serveert overheerlijk, gezond en vegetarisch eten. Wij vullen niet alleen je maag, maar voeden je hele lichaam.

Maak een rustgevende wandeling op landgoed Coudewater en landgoed Wamberg.  Bij ons start wandeling 1590 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur.

Jaloers op ons overheerlijke vegabuffet? Je gelooft het niet, maar dat kun jij ook! Kom het leren tijdens een van onze kookworkshops.