1592. Erp 12 km

1592. Erp 12 km
Tussen Eindhoven en ’s Hertogenbosch ligt het dorp Erp. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u over een prachtig voetpad het dorp uit en loopt u even door en langs het bos.  In de buurtschap Ham passeert u een mooie boerderij en dan struint u geruime tijd over graspaden langs de Aa. De route wordt steeds mooier.  Na geruime tijd buigt het pad weg van de beek en loopt u weer het dorp binnen. Na 5,8 km passeert u een picknickweide met zitbank.  

 

Partycentrum van Haandel

Hertog Janplein 20

5469 BJ  Erp

Tel: 0413-211579

info@partycentrumvanhaandel.nl

http://www.partycentrumvanhaandel.nl

 

Centraal gelegen aan het Hertog Janplein in Erp is ons terras een gewilde pleisterplaats tijdens fiets- of wandeltochten. Op zwoele (zomer)avonden of zomaar overdag is het heerlijk om gewoon buiten te kunnen zitten en te genieten van een hapje en drankje. En als het weer dan even wat minder is, dan brengen de verwarmingselementen uitkomst.

Cafetaria van Haandel aan het Hertog janplein in Erp, staat voor snacks van top kwaliteit. Ons assortiment bestaat dan ook uit een selectie van de lekkerste snacks aangevuld met ambachtelijke gerechten uit eigen keuken. Proef Bijvoorbeeld onze huisgemaakte sate met satesaus eens, of ons lekker balletje uit de jus.

In ons café kunt u kiezen uit 3 bieren van de tap en 14 bieren die op fles verkrijgbaar zijn. Van een heerlijk getapt glaasje Bavaria tot een lekker flesje Rosébier en van een Swinckels’ tot een La Trappe: wij hebben het in huis!

Bij ons start wandeling 1592 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden cafetaria:

Dagelijks vanaf 11.30 uur

maandag en dinsdag vanaf 16.00 uur

donderdag gesloten.