1598. Cadier en Keer – Wolfshuis 10,6 km

1598. Cadier en Keer - Wolfshuis 10,6 km
Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling met halverwege een leuke theetuin om te pauzeren, wandelt u eerst door bossen en weilanden en dan loopt u door het mooie dal van de Bundersberg.  U passeert de Groeve Koeberg en het Geologisch Monument Julianagroeve en dan klimt u een mooi voetpad omhoog, naar de buurtschap Klein Welsden. Via veldwegen loopt u naar de buurtschap Wolfshuis, waar u kunt pauzeren bij Theetuin Enchanthee, met heerlijke Limburgse vlaai. Het is een heerlijke rustige plek. Na de pauze volgt u een veldweg naar de Mettenberg en dan daalt u een mooi hol pad af tussen mergelrotsen door. Via leuke bospaadjes komt u bij een bijzondere uit mergel uitgehouwen Mariagrot.  U loopt langs het Bemelerbos en via een mooi voetpad loopt u naar de golfbaan, met mooi terras. U kunt ook starten in Wolfshuis, maar er is geen parkeergelegenheid. Start dan bij punt 3.

 

Theetuin Enchanthee

Gasthuis 75

6268 NN  Bemelen – Wolfshuis

Tel: 06-57631415

gekierechantal@gmail.com

http://www.enchanthee.nl

 

Midden in de Zuid-Limburgse heuvels ligt tussen de dorpen Bemelen en Sibbe de buurtschap Wolfshuis. Welkom bij Enchanthee. Zodra u ons tuinterras binnen loopt ervaart u de stilte. Een heerlijke plek om tot rust te komen, weg van alle drukte.

Stap of fiets gerust binnen in onze tuin voor een kopje koffie of thee. Wij zijn gespecialiseerd in thee soorten, homemade Ice T en kambucha. Verse Limburgse vlaaien staan dagelijks op ons menu. Graag reserveren voor High T arrangementen met thee proeverij. Ook hebben we een overdekt terras bij slechter weer.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start en pauzeert wandeling 1598 van Wandelgids Zuid-Limburg. Tijdens wandeling 22, 364, 596, 612 en 782 passeert u ons tuinterras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Bent u met de auto dan hebben we een (beperkt) aantal parkeerplaatsen.

 

Openingstijden:

Donderdag t/m zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Groepen in overleg.

Geen alcoholische dranken.