1608. Lemiers 9,5 km

1608. Lemiers 9,5 km
Tijdens deze heuvelachtige en grensoverschrijdende wandeling, wandelt u via veldwegen naar de buurtschap Mamelis en dan klimt u omhoog naar de afgelegen Michaelshof in Duitsland.  U volgt een panoramisch pad met schitterend uitzicht en dan klimt u een steil bospad omhoog. U loopt Orsbach binnen en passeert een pleintje met zitbanken om te pauzeren.  Even later loopt u weer op een panoramisch pad met adembenemend uitzicht en dan daalt u via een voetpad af naar het Duitse gehucht Lemiers.  Meteen daarna loopt u door de buurtschap Oud-Lemiers en komt u bij Kasteel Lemiers. Via een mooi pad langs de Hermansbeek komt u weer aan de Rijksweg en loopt u terg naar het terras.  In het gebouw kunt u een kijkje nemen naar de vele indoor mogelijkheden.

 

Powerarea

Mamelis 1

6295 NA Lemiers

Tel: 085-1117171

reserveringen@powerarea.nl

https://powerarea.nl

Midden in de Zuid-Limburgse heuvels ligt net buiten het dorp Lemiers Powerarea Indoor Entertainment. Behalve het mooie terras en eetgedeelte binnen zijn er veel indoor mogelijkheden om gebruik van te maken.

Er zijn meer dan 8 activiteiten zoals karten, bowling, lasergame, karaoke,escape rooms, paintball, jeu des boules, darten etc. Verder zijn er combi-arrangementen en doen we ook kinderfeestjes.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje. Ook bieden wij een kleine lunchkaart met voor elk wat wils zoals als bv. de hot tosti of een lekkere pannenkoek met spek en appel.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw volgende school- of klassenuitje of wilt u een andere invulling van uw sportdag? Bij Powerarea bieden we 8 indoor activiteiten onder één dak. Van karten en lasergame tot bowlen! Voor ieder wat wils.

Vlakbij ligt het prachtige Selzerbeekdal waar u heerlijk kunt wandelen. Bij ons start wandeling 1608 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie onze website in rubriek Informatie. Tijdens de zomervakantie gewijzigde tijden.

De Powerarea giftcard is het leukste cadeau voor een leuk dagje uit! Met meer dan 8 activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud. Daarnaast is de cadeaubon verkrijgbaar in verschillende bedragen en zowel aan de kassa als online verkrijgbaar.