1609. Beegden 11 km

1609. Beegden 11 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst over veldwegen naar de kasteelboerderij Huis Nederhoven en dan beklimt u een grasheuvel, met prachtig uitzicht op het meer Lange Vlieter. U struint geruime tijd langs dit meer en dan passeert u na 6 km een zitbank, met mooi uitzicht op een ven, een leuke pauzeplek. U wandelt over de mooie Beegderheide die in augustus in volle bloei staat en u passeert nog een ven. Via een mooi voetpad wandelt u terug naar het dorp waar een fijn terras is.

 

Eetcafé Trefpunt

Dorpstraat 2

6099 BJ  Beegden

Tel: 0475-584611

trefpuntbeegden@hotmail.com

http://www.eetcafetrefpuntbeegden.nl

 

Een gezellig eetcafé met terras in het centrum van Beegden. Bij ons kun je gezellig komen ontbijten, lunchen en dineren of als tussenstop voor uw fiets/wandelroute richting Roermond, Wessem, Thorn.

Daarnaast kan je gezellig met je vrienden en familie gebruik maken van de kegelbaan. Tevens kunt u ook onze feestzaal/kegelbanen afhuren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, koffietafel, catering. We staan graag voor u klaar!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker biertje van de tap. Onze lunch- en dinerkaart biedt volop keuze voor elk wat wils. Wij serveren ook heerlijke Indonesische gerechten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de Beegderheide. Bij ons start wandeling 1609 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Hele jaar op dinsdag en woensdag gesloten

Van 01/04 t/m 30/09 dagelijks vanaf 12.00 uur

Van 01/10 t/m 31/03 dagelijks vanaf 17.00 uur, vrijdag vanaf 13.00 uur.