1610. Sippenaeken 9,7 km

1610. Sippenaeken 9,7 km
Hoeve de Eik ligt qua adres in Epen maar het huis aan de overkant van de straat ligt in de Belgische plaats Sippenaeken.  Prachtige uitzichten, weilanden, koeien, draaihekjes, vakwerkhuizen, beekjes, het zit allemaal in deze typische Zuid-Limburgwandeling, door een 5 sterrenlandschap. Tijdens deze heuvelachtige route wandelt u eerst een weggetje omhoog en dan daalt u met een schitterend uitzicht door weilanden af naar de buurtschap Terziet.  U struint geruime tijd over een kronkelpaadje, langs een beekje en dan klimt u flink omhoog naar de buurtschap Camerig, met fraaie vakwerkhuizen. U daalt af door de mooie boomgaard Bellet en dan loopt u door weilanden langs de Geul. Via een voetpad loopt u naar de buurtschap Kuttingen en dan struint u door weilanden terug naar Sippenaeken waar een mooi panoramaterras is.

 

Hoeve de Eik

’t Veld 2

6285 NM Epen

Tel: 06-19279450

Info@hoevedeeik.com

https://www.hoevedeeik.com

Hoeve de Eik, landelijk en vrij gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland en grenzend aan België.

Appartementen.

Je wordt wakker van het fluiten van de vogels, opent de gordijnen en kijkt uit over een prachtig panoramisch uitzicht waar de zon langzaam het heuvellandschap verwarmt.  De geur van koffie en versgebakken broodjes. Dit is geen droom, maar Zuid-Limburgse gastvrijheid bij Hoeve de Eik.

B&B.

Onze gastenkamers zijn sfeervol en gezellig ingericht. De B&B beschikt over 2 tweepersoonskamers met eigen badkamer. In alle kamers is er gratis Wi-Fi.

Brasserie.

In Zuid-Limburg maakt de Bourgondische gastvrijheid deel uit van het dagelijks leven. Limburgers nemen maar al te graag de tijd om te genieten van een hapje en drankje. . Zo kan je bij ons genieten van een hapje en een drankje met een panoramisch uitzicht!

 

 

IJssalon.

Ontwaak uit je winterslaap en scoor dat eerste ijsje van het jaar bij Hoeve de Eik! Proef ons ambachtelijk Italiaans schepijs in alle smaken!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

Woensdag gesloten.