1611. Eygelshoven 10,5 km

1611. Eygelshoven 10,5 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst over de mooie Natuurbegraafplaats Eygelshof en dan loopt u over leuke paadjes naar het Hulsbos. U daalt af door weilanden en dan wandelt u naar het mooie stuwmeer Cranenweyer. U klimt omhoog door het Kaffebergsbos en via een prachtig bospad langs de Anstelerbeek wandelt u terug naar Eygelshoven waar een fijn terras is.

 

B&B Op de Bossen

Gulikstraat 60

6471 AM  Eygelshoven

Tel: 06-55774003

Info@opdebossen.com

https://www.opdebossen.com

Welkom bij onze gezellige Bed and Breakfast! Waarom zou je niet overnachten in een comfortabele kamer en genieten van een heerlijk ontbijt? Onze accommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf. Boek nu en laat ons je gastvrijheid tonen tijdens jouw verblijf bij ons!

B&B Op de Bossen is gelegen in een prachtige omgeving die rijk is aan geschiedenis en traditie. De naam “Op de Bossen” is afgeleid van de locatie van de B&B, namelijk aan de rand van het schitterende natuurgebied “Bergbos”.

Bed and Breakfast Op de Bossen richt zich op jou als gast. Zo kunnen we een persoonlijk arrangement samenstellen, specifiek gericht op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een boeket bloemen op de kamer, een leuke kaart en/of een fles bubbels om iemand te verrassen, een feestelijke gelegenheid te vieren of gewoon om een persoonlijk tintje aan jouw verblijf te geven.

 

We vinden het altijd leuk om gasten te ontvangen die op zoek zijn naar een rustige en gezellige plek met persoonlijke aandacht. We streven voortdurend naar vernieuwing en verbetering, zodat jij je helemaal thuis kunt voelen. Of je nu op zakenreis bent of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving en de Bourgondische sfeer van Zuid-Limburg, onze deur staat altijd voor je open.