1615. Ittervoort – Thorn 9,7 km

1615. Ittervoort - Thorn 9,7 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, passeert u liefst 8 kapelletjes. U wandelt eerst via een veldweg naar de prachtige Kapel Onder de Linden die u kunt bezichtigen. Via een rustig weggetje loopt u naar het voetbalterrein en dan volgt u geruime tijd een mooi hol pad langs stokoude bomen. U loopt het witte stadje Thorn binnen en voorbij de kerk passeert u een openluchttheater. U wandelt naar een uitkijkpunt met prachtig uitzicht op het meer Grote Heg en dan komt u bij een parkeerplaats (Alternatief startpunt).  Via voetpaden loopt u weer naar Thorn en via veldwegen wandelt u naar de bijzondere Onze-Lieve-Vrouw-van-Rustkapel, die in een muur gemaakt is.  U loopt verder naar de Heilige Familiekapel en via een rustig weggetje loopt u naar restaurant Sfeer Lunch & diner, waar aan de achterzijde een gezellig tuinterras ligt. Tip: U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats bij Thorn en dan fijn pauzeren/lunchen bij Restaurant Sfeer, start dan bij punt 4. 

 

Restaurant Sfeer

Napoleonsweg 21

6014 RC  Ittervoort

Tel: 0475-796578

info@restaurant-sfeer.nl

https://www.restaurant-sfeer.nl

Net buiten het dorp Ittervoort ligt aan de doorgaande weg Restaurant Sfeer lunch & diner. Zodra u het restaurant binnen loopt weet u waar deze naam vandaan komt. U proeft een warme sfeer waar u zich meteen thuis voelt.  Er zijn diverse ruimtes en alles is stijlvol ingericht. Aan de achterzijde is een gezellig tuinterras, een leuke rustige plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje van de tap.

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras heerlijk ontspannen.  Wij bieden een lunch- en dinerkaart met diverse vlees- en visgerechten uit eigen keuken. Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze.

Restaurant Sfeer biedt voor formele en informele bijeenkomsten de ideale omgeving om vruchtbare vergaderingen te realiseren.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1615 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden: Dagelijks vanaf 12.00 uur – 16.00 uur voor de lunch, diner van 17.00 uur tot 22.30 uur Keuken open tot 20.00 uur Op zondag doorlopend geopend Donderdag gesloten.

Bent u op zoek naar een intieme locatie voor feesten en partijen in Ittervoort? Gaat het om een bruiloftfeest, een communiefeest of een doopfeest. In het warme interieur van ons restaurant is voor elke gelegenheid iets mogelijk.