1616. Margraten 9,4 km

1616. Margraten 9,4 km
Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling, wandelt u via veldwegen langs akker en weilanden en via een leuk voetpad komt u in Reijmerstok, waar een zitbank staat om te pauzeren. U struint door weilanden met mooi uitzicht en dan loopt u door een bijzondere diepe grubbe die soms wel 10 m diep is.  U loopt even door de buurtschap Termaar en dan passeert u een mooie vijver. Via een veldweg komt u in Margraten. U kunt ook starten op de parkeerplaats in Reijmerstok en dan fijn pauzeren/ lunchen bij Brasserie Robuust in Margraten. Start dan bij punt 3.

Robuust, Brasserie & Woonwinkel

Rijksweg 64

6269 AD  Margraten

Tel: 043-2058101

info@brasserierobuust.nl

https://www.bierobuust.nl

Midden in Margraten ligt aan de doorgaande weg Brasserie Robuust. Brasserie Robuust biedt alles voor bouwen en wonen in landelijke stijl. Wij verkopen onder andere veldbrandstenen, gebruikte vloertegels, oude bouwmaterialen, maar ook meubels, lampen en leuke betaalbare woonaccessoires. Hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Bij ons kunt u ook terecht voorkleurentips, interieuradvies of styling in de landelijke stijl.

Zodra u de brasserie binnen stapt valt u de stijlvolle warme inrichting op waar u zich meteen thuis voelt. Alles wat u ziet kunt u kopen maar u kunt natuurlijk ook de woonwinkel bezoeken aan Tromputte 7 in Margraten.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1616 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden brasserie

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Welke klanten wij ontvangen? Dat is heel verschillend! Van jong tot oud komt onze winkel en brasserie gezellig binnenwandelen, op zoek naar een cadeautje of gericht met een vraag over een meubelstuk.