1618. Aarle-Rixtel 13,5 km

1618. Aarle-Rixtel 13,5 km
Ten noorden van Helmond ligt in het dorp Aarle-Rixtel het restaurant Stout. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst naar het prachtige kasteel Croy en via veldwegen loopt u naar de rand van de buurtschap Geeneind.  U struint geruime tijd door de bossen van Geeneindsche Heide en dan passeert u een zitbank aan het mooie Wasven, een fijne pauzeplek. U wandelt verder langs bosranden en dan loopt u een leuk stuk langs het Wilhelminakanaal. Via een veldweg loopt u terug naar het dorp en komt u bij een mooi terras uit.

Stout Eten & Drinken

Dorpsstraat 86

5735 EG  Aarle-Rixtel

Tel: 0492-778388

info@stoutetenendrinken.nl

https://stoutetenendrinken.nl

Gastvrijheid, Gezelligheid en Kwaliteit vinden wij belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor lunch, borrel en diner, in ons restaurant of op ons terras.

Wij werken volgens de Bistronomische filosofie dat staat voor de combinatie van een eerlijke keuken, geproefd in een ongedwongen sfeer, goede prijs- en kwaliteitsverhouding en losse, correcte bediening. Onze keuken onder leiding van Chef/Eigenaar Roland Lorenzini wordt geïnspireerd door invloeden uit de hele wereld, met aan de basis de beste ingrediënten van veelal lokale leveranciers, bereid met veel plezier en passie voor het vak.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Onze lunchkaart biedt volop keuze.

Thuis genieten van een kraakverse salade, smaakvolle burger en fingerlicking spareribs? Bestellen van onze take-away kaart kan elke dag (behalve woensdag) tot 17:00u (daarna telefonisch).

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1618 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.0 uur, woensdag gesloten.

Kom je lekker lunchen of dineren bij Stout? De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.