1619. Valkenburg – Vilt 5,2 km

1619. Valkenburg - Vilt 5,2 km
Tijdens deze korte maar pittige wandeling, wandelt u eerst over een mooie houten brug en door het Geuldal en dan struint u door natuurgebied Ingendael door weilanden. U steekt de Geul over en dan klimt u via een bospad omhoog naar de rand van Vilt. Na een inkijkje in groeve Meertens loopt u via een leuk speelveld naar Vilt en passeert u de parkeerplaats naast Taverne Bie Sjefke. Via een mooi voetpad daalt u af en dan struint u omlaag door weilanden met mooi uitzicht. Via een trappenpad klimt u omhoog en dan wandelt u over leuke bospaadjes door het Polferbos omlaag naar Restaurant Ruw. met prachtig terras. Tip: U kunt ook starten op de gratis parkeerplaats in Vilt en dan fijn pauzeren/lunchen bij Restaurant Ruw., start dan bij punt 3.  In de route zit een steil trappenpad.

Restaurant Ruw

De Leeuwhof 10

6301 GN  Valkenburg

Tel: 043-2400002

restaurant@valkenburgbymercure.nl

https://www.restaurantruw.nl

RUW. Gelegen op een ruige, stoere plek in Valkenburg aan de Geul.

Een plek op het terrein van een voormalige bierbrouwerij waar een hecht team klaarstaat om ‘good times only’ te creëren. Hier ligt een uitgebreide bar & biteskaart op jou te wachten, want wees nou eerlijk… De beste herinneringen worden gemaakt onder het genot van een hapje en een drankje.

Onze bar & biteskaart bestaat uit royale cocktails, zorgvuldig geselecteerde wijnen en natuurlijk kunnen de beste speciaalbieren niet ontbreken. En daarbij hoort een hapje. Kies uit onze uitgebreide biteskaart.

Ons stoere restaurant met industriële look is de plek waar jij en je vrienden samenkomen voor een drankje, grootspraak en naar huis gaan met een bom aan onvergetelijke momenten.

Bij ons start wandeling 1619 en 1620 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks open vanaf 10.30 uur.

In een rauwe omgeving aan de Geul komen onze passie voor smaak en onze liefde voor gasten samen en zorgen wij er samen voor, dat jij ons terras of restaurant verlaat met een glimlach.