1621. Bladel 9,8 km

1621. Bladel 9,8 km
Ten zuiden van Bladel ligt midden in de bossen Hotel – Restaurant De Tipmast. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u door de bossen van de Kroonvensche Heide en passeert u de drie mooie Kroonvennen.  Dan loopt u over de Peelsche Heide, die in augustus in bloei staat en passeert u de Reuselsche kei die 500 miljoen jaar oud is. Na 6,7 km lopen passeert u bij een ven een picknickbank om te pauzeren. U volgt een bosweg en dan wandelt u een mooi rondje om het schitterende Neerven.  Dan loopt u door de bossen terug naar het restaurant met fijn terras.

 

Hotel – Restaurant De Tipmast

De Tipmast 48a

5531 NG  Bladel

Tel: 0497-381810

info@tipmast.nl

https://tipmast.nl

In ons familiehotel ben je van harte welkom om even bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Logeren in een van onze geheel vernieuwde kamers. Genieten van de mooie omgeving, per fiets of te voet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met onze zelf gemaakte appeltaart.  Vanaf 09.30 staan we klaar om je te verwelkomen in ons sfeervolle restaurant. Alle seizoenen kun je bij ons genieten van een lekkere salade of broodje. Onze koks koken met dagverse producten. Iedere dag is de menukaart beschikbaar. Hier staan heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten op.

Vanaf 11.00 uur kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch. Of je nu snel, alleen of uitgebreid met een gezelschap komt. Altijd krijg je van ons persoonlijke aandacht en word je met alle vrolijkheid bediend door onze medewerkers. Keuze genoeg op onze lunchkaart, met warme en koude gerechten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1621 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden restaurant:

Dagelijks vanaf 08.00 uur, ontbijt mogelijk op afspraak.

Een verse koffie of thee? Misschien een rustpauze tijdens een fiets- of wandeltocht? Proef onze zelfgemaakte Bastogneijstaart!