1622. Aijen (Bergen) 11,6 km

1622. Aijen (Bergen) 11,6 km
In de gemeente Bergen ligt net buiten de buurtschap Aijen het Eetcafé Jaykes. Tijdens deze gemakkelijke wandeling door natuurgebied De Maasduinen wandelt u eerst door de bossen van De Groote Muijs en dan struint u geruime tijd over leuke paadjes door de heide, die in aug/sept. in bloei staat. U passeert enkele fraaie vennen waaronder het grote Driessenven.  Dan loopt u langs het prachtige Reindersmeer waar ook zitbanken staan om te pauzeren. Via een graspad bereikt u het Leukermeer en via een rustige veldweg loopt u naar het eetcafé met fijn terras.

 

Eetcafé Jaykes

Aijerdijk 1

5854 PL Aijen – Bergen

Tel: 06-15338418

info@jaykes.nl

https://jaykes.nl

Aan de rand van het schitterende natuurgebied De Maasduinen ligt nabij de buurtschap Aijen Eetcafé Jaykes.

Het is een plek om elkaar te ontmoeten,gezellig te borrelen en een hapje te eten. Ook voor eventuele feestjes of koffietafels bent U bij ons aan het juiste adres. Ook voor eventuele feestjes of koffietafels bent U bij ons aan het juiste adres.

Zodra u het eetcafé binnen stapt, proeft u een gezellige warme sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals Soep, broodjes, uitsmijters, tosti, burgers of onze smaakmakers. Onze dinerkaart biedt o.a. heerlijke schnitzels of het duvelkes vlees.

Vanuit ons eetcafé wandelt u meteen de natuur in, u kunt er mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1622 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Proef eens onze Jaykes lunch: Soep, desembrood met kroket, desembrood met ham en kaas, sneetjes roggebrood.