1626. Loon op Zand 9,2 km

1626. Loon op Zand 9,2 km
Ten zuiden van Loon op Zand ligt aan een mooi wandelgebied Pannenkoekenrestaurant De Financiën.  Het is een kindvriendelijk restaurant met leuke speeltuin, minigolf en binnen is ook een speelruimte en videohoek voor kinderen. Deze gemakkelijke wandeling is dan ook leuk als gezinswandeling. U wandelt eerst via een veldweg naar het bos en dan struint u langs slootjes en bosranden naar de Noorder Plas, een prachtig meer waar ook een zitbank staat om te pauzeren.  U loopt driekwart om het meer heen en dan struint u verder langs de slootjes en bosranden. Het laatste stuk gaat door prachtige bossen en dan komt u weer bij het restaurant met ruim terras. Tip: U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats aan de Kalverstraat en dan fijn lunchen bij het restaurant, start dan bij punt 4.

 

Pannenkoekenrestaurant De Financiën

Kasteellaan 29

5175 BC  Loon op Zand

Tel: 0416-361386

info@definancien.nl

https://www.definancien.nl

Pannenkoekenrestaurant de Financiën ligt in het hart van Bourgondisch Brabant op een steenworp afstand van alles wat Brabant zo mooi maakt. Wat is er nu gezelliger dan een dagje Beekse Bergen, Efteling of een prachtige fietstocht in de Loonse- en Drunense duinen af te sluiten met een van onze heerlijke pannenkoeken?

Behalve een gezellig restaurant, zijn er bij de Financiën ook veel recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Een kinderfeestje, personeelsuitje of familiedag. Bij de Financiën is gezelligheid gegarandeerd.

Van buiten spelen krijg je honger, dat geldt voor jong en oud. Na een potje midgetgolf of trappen op de fietstrein gaat een vers gebakken pannenkoek er wel in! Kies er één uit de vele soorten die wij in ons mooie pannenkoekenrestaurant serveren. Van zoet tot hartig, van klein tot heel groot. Dat smaakt naar méér!

Bij ons start wandeling 1626 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur. Dinsdag rustdag.

Lekker borrelen terwijl de kinderen spelen? Dat kan zelfs wanneer het pijpenstelen regent. Want behalve een grote speeltuin buiten hebben we ook twee mooie binnenspeeltuinen en een bioscoopje, zodat je plannen gewoon door kunnen gaan.