1627. Beek en Donk 10,7 km

1627. Beek en Donk 10,7 km
Ten noorden van Helmond ligt in het mooie dorp Beek en Donk Lunchroom Sluys 6. Tijdens dit rondje om het dorp wordt u verrast door de prachtige waterrijke omgeving en halverwege komt u bij een leuke lunchroom met terras (Let op de openingstijden!).  Vanaf de parkeerplaats wandelt u meteen over graspaden langs de Goorloop en na een stukje door het dorp loopt u langs een mooie dierenweide.   U passeert twee mooie vijvers en dan struint u verder langs de Goorloop. U loopt langs de dorpsrand en dan wandelt u langs de Zuid-Willemsvaart naar de lunchroom waar u fijn kunt pauzeren.  U volgt een pad langs een oude arm van de Aa en in de bossen passeert u het mooie witte kasteel Eyckenlust met poortgebouw.  U komt weer even in het dorp en via een parkje en een veldweg loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten bij de lunchroom (beperkt parkeren), start dan bij punt 5.

 

Lunchroom Sluys 6

Kapelstraat 3

5741 CA  Beek en Donk

Tel: 0492-461210

info@sluys6.nl

https://www.sluys6.nl

Midden in het mooie dorp beek en Donk ligt pal aan de Zuid-Willemsvaart Lunchroom Sluys 6. Vriendelijk ,enthousiast en een goede service. Genieten zoals het hoort van heerlijke ambachtelijke broodjes, salades, sappen & smoothies! Geef uw bestelling vooraf door om tijd te winnen tijdens uw lunchpauze.

In onze gezellige broodjeszaak is binnen ruimte voor ongeveer 20 personen en als het zonnetje schijnt kun je ook buiten op het terrras zitten. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u hier genieten van een heerlijke kop koffie of een vers broodje. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan broodjes, soepen salades etc.  Geniet van ons lichte, hippe interieur en ontspannen sfeer. Bijpraten met wat vrienden onder het genot van een lekkere lunch, een kopje koffie of een heerlijk wijntje…….

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1627 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur,zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur, zondag en maandag gesloten.

Proef onze huisgemaakte tomatensoep!