1631. Vessem 9,7 km

1631. Vessem 9,7 km
Ten noorden van Vessem ligt op een mooie en rustige locatie Boerderijterras De Spekdonken, met prachtig terras. Tijdens deze gemakkelijke boswandeling, struint u geruime tijd over leuke bospaadjes van Buikheide en dan wandelt u langs het Grootmeer, waar ook een picknickbank staat om te pauzeren. U beklimt een mooi uitkijkplatform met prachtig uitzicht op het meer en dan loopt u over een vlonderpad.  De terugweg wandelt u langs mooie bosranden en via een voetpad loopt u terug naar het terras. De zaak staat bekend om de vriendelijke prijzen. Er is ook boerderij-ijs verkrijgbaar.   Het Grootmeer kan na een droge zomer opdrogen.  U kunt ook starten bij de parkeerplaats aan het meer en dan halverwege fijn pauzeren bij De Spekdonken, start dan bij punt 4.

 

Boerderijterras – Camperplaatsen De Spekdonken

Heikesestraat 8a

5512 PA Vessem

Tel: 06-57748888

info@de-spekdonken.nl

https://www.de-spekdonken.nl

 

Bij De Spekdonken kunt u bourgondisch genieten op het boerderijterras, kunt u vergaderen in één van onze ruimtes en overnacht u met camper op onze camperplaats.

Geniet van de heerlijke simpele maar authentieke gerechten in onze splinternieuwe accommodatie of laat je verwennen in de buitenlucht op het boerderijterras.

Laat je (klein)kinderen los gaan in de speeltuin en geniet zelf op het terras van een lekkere borrel en een Brabantse borrelplank. Kom tot rust en laat je verwennen de vriendelijke service van onze gastvrouwen Marie-Jose en Irla.

Onze nieuwe accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt ruimte voor  …. mensen.  Naast het moderne maar gezellige eetgedeelte hebben we ook speciale vergaderruimtes.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1631 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Heeft u onze heerlijke menukaart al bekeken? Ontdek talloze gerechten én drankjes samengesteld met lokale producten.