1633. Schin op Geul 8,9 km

1633. Schin op Geul 8,9 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling wandelt u eerst via een voetpad naar de buurtschap Walem en via een prachtig panoramisch graspad loopt u naar een bijzondere mergelgrot op de Döalkesberg. U struint over leuke bospaadjes naar de rand van Valkenburg en dan loopt u door de kasteeltuin van Kasteel Oost.  U maakt een rondje om de fraaie Geulvijver en dan wandelt u geruime tijd langs de Geul. Via graspaden en weilanden loopt u langs de Geul terug naar de brasserie met terras. U kunt ook starten in Valkenburg nabij kasteel Oost en dan pauzeren bij Brasserie De Kleine Koning. Start dan bij punt 3.

Brasserie De Kleine Koning

Kerkplein 9

6305 BB Schin op Geul

Tel: 043-4591322

chrisvanweersch@gmail.com

https://brasseriedekleinekoning.nl

Midden in het centrum van Schin op Geul ligt tegenover de St. Mauritiuskerk uit de elfde eeuw onze Brasserie De Kleine Koning.

Zodra u de zaak binnen stapt proeft u de warme en huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.  Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker koud biertje.

Uit onze lunchkaart kunt u kiezen uit  diverse lunchgerechten zoals soep, broodjes, uitsmijter etc.De dinerkaart bevat heerlijke vlees- en visgerechten. ook voor een goed glas wijn bent u aan het juiste adres.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start wandeling 775 en 1621 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens diverse routes passeert u ons terras voor een pauze. Wij, Joyce en Chris heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zaterdag: geopend vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur ( keuken open tot 20 uur).