1634. Reusel 9,6 km

1634. Reusel 9,6 km
Ten zuiden van Reusel ligt in een landelijke omgeving IJsboerderij Fabor. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst naar de Januskop, een bijzonder beeld met twee gezichten en dan loopt u naar de kleine en grote cirkel, ook bijzonder plekken (zie routebeschrijving). U passeert de Reuselse Kei van 500 miljoen jaar oud, de Stenen der Zaligheden en dan wandelt u naar de Kroonvensche Heide met de mooie Kroonse Vennen. U struint weer even door de bossen en dan loopt u rond het prachtige Neerven. Via een verrassend pad loopt u terug naar de ijsboerderij met ambachtelijk zelfgemaakt ijs van de melk van eigen koeien.

 

IJsboerderij Fabor

Hamelendijk 5

5541 RA  Reusel

Tel: 06-55785073

info@faborijs.nl

https://faborijs.nl

Welkom bij IJsboerderij Fabor !

Langs de velden en bossen, aan het knooppuntenroutenetwerk, ligt dit rustig gelegen boerderijterras. Je kunt op het terras uitrusten en genieten van de vele smaken overheerlijk ambachtelijke ijs. Dit ijs is met recht het ‘Lekkerste ijsje van de Brabantse Kempen’ te noemen.

Sinds 2014 verwerken wij een gedeelte van onze dagverse weidemelk op onze boerderij. Wij maken op ambachtelijke wijze ijs van onze dagverse weidemelk. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker ijs. De smaken in de vitrine verschillen per seizoen.  Bij slechter weer kunt u fijn binnen zitten.

De boerderij ligt in Reusel aan de rand van de Kroonvensche en Peelsche heide. Reusel is één van de Acht Zaligheden die de Brabantse Kempen telt.  IJsboerderij Fabor is te vinden langs deze mooie route.  Bij ons start wandeling 1634 van Wandelgids Brabant en bij wandeling 1621 kunt u naar ons terras lopen voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Actuele openingstijden zie website.

 

Wanneer we gesloten zijn ook nog genieten van ons loei lekker ijs? Jazeker! We hebben een ijsautomaat waarin ons ijs in voorverpakte bakjes elke dag van de week verkrijgbaar is. Neem een bak Fabor-ijs met je favoriete smaak mee naar huis. Zo kun je na openingstijd ook thuis nog genieten van het ijs.