1636. Geel 10,3 km

1636. Geel 10,3 km
Ten noorden van de Belgische stad Geel ligt aan het kanaal Brasserie Sas 7.  Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling door het prachtige Provinciale Domein Prinsenpark, wandelt u eerst over veldwegen naar de Kattesteert Vijver waar een mooie uitkijkwand staat.  U duikt de bossen in en dan passeert u de mooie Vierkante Vijver met schuilhut.  Voorbij nog een prachtige schuilhut wandelt u over bospaden naar de ingang van het Prinsenpark waar een grote parkeerplaats is en veel picknickbanken. U passeert aan de Gertryvijver een schitterend rond uitkijkplatvorm met picknickbank waar u kunt pauzeren en even later passeert u de Merpikdel Vijver. Via graspaden en een veldweg bereikt u een uitkijkhutje aan de Hooibeekvijver. Via een weg langs het kanaal loopt u terug naar de brasserie met terras. Als u iets wilt eten is het verstandig om even te reserveren zodat u zeker bent van een plekje. U kunt ook starten op de grote parkeerplaats Prinsenpark en dan pauzeren bij de brasserie.

 

Brasserie Sas 7

Retieseweg 180

2400 Geel

Tel: 0032-14585718

sas7@outlook.be

https://www.sas7.be

Een oase van rust langs de oevers van het Kempisch kanaal? Dat plekje heb je hier gevonden, bij SAS 7 in Geel.
Altijd heerlijk vertoeven op ons terras of in onze gezellige bistro.

Een koffie, pintje, kleine snack of uitgebreide maaltijd… wij bieden alles voor de dorst, kleine en grote honger op ieder moment van de dag. We bereiden dagverse gerechten met seizoensproducten. Warm en puur, zo is onze aanpak, zo is onze keuken. Geniet ervan!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van het vat. Onder het motto ‘less is more’ bieden wij een kleine, maar lekkere menukaart met voor elk wat wils. Zo geniet je gegarandeerd van dagverse en kwaliteitsvolle gerechten, op ieder moment van de dag.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door het Prinsenpark. Bij ons start wandeling 1636 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

Maandag en dinsdag gesloten.

Bij SAS 7 spelen we in op het seizoen en werken we zoveel mogelijk met streekgebonden producten en leveranciers uit de regio. Ontbijt is ook mogelijk.