1637. Boekel 10,3 km

1637. Boekel 10,3 km
Ten noorden van Helmond ligt in het dorp Boekel Lunchroom Nia Domo. Tijdens deze gemakkelijke boswandeling struint u geruime tijd over leuke bospaadjes en dan passeert u enkele fraaie vijvers. U loopt even Boekel binnen maar dan duikt u weer het bos in. U passeert de Sint Petruskapel en dan komt u in het centrum bij de lunchroom Nia Domo met mooi terras waar u fijn kunt pauzeren. U loopt al snel weer de bossen in en dan volgt u geruime tijd een mooi gemarkeerd bospad.  Aan het einde wandelt u over graspaden naar een paddenpoel met twee mooie bruggen en uitkijktorentje en via leuke voetpaadjes loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten in Boekel bij Nia Domo, start dan bij punt 6.  

 

Lunchroom Nia Domo

Sint Agathaplein 6

5427 AB  Boekel

Tel: 0492-321452

info@niadomo.nl

https://www.niadomo.nl

Nia Domo, betekent “Ons Huis” en is gelegen in het bruisend centrum van de gemeente Boekel. Nia Domo is de ontmoetingsplaats voor jong en oud, vrienden, familie, verenigingen en het bedrijfsleven.

Nia Domo beschikt over een lunchroom, (disco) bowling en 4 verschillende zalen. Hiermee zijn wij de ideale locatie voor diverse bijeenkomsten zoals lezingen, vergaderingen, condoleances, uitvaartdiensten, feesten, partijen, bruiloften, recepties, verjaardagen en evenementen.

In onze modern ingerichte lunchroom geniet je van een heerlijke lunch, verse smoothies en huisgemaakte taarten. Ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreide High Tea of High Wine en genieten in een rustige en sfeervolle omgeving.

Zes dagen per week kun je in de lunchroom of op ons zonnige terras genieten van vers bereide gerechten. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een vers bereide kop koffie of thee.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1637 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur, maandag gesloten.

De lunchroom biedt een perfecte ambiance voor een geslaagde (zaken) lunch.