1638. Brempt (Niederkrüchten) 11,6 km

1638. Brempt (Niederkrüchten 11,6 km
Ten oosten van Roermond ligt in het Schwalmtal, waar het altijd prachtig wandelen is, het dorp Brempt, behorende bij de gemeente Niederkrüchten.  Na de koffie bij de bistro, die elke dag open is, wandelt u over veldwegen, rustige weggetjes en graspaden naar het verbindingsstukje in de route en via goed begaanbare voetpaden loopt u naar het dorpje Born. U wandelt via een fraai pad om de Borner See heen en dan duikt u even de bossen in. Via een mooi pad bereikt u de Hariksee waar u enige tijd langs loopt en dan loopt u over leuke bospaadjes naar de bistro. U kunt ook starten bij de Borner See en dan fijn pauzeren bij de bistro met terras, start dan bij punt 3.  

 

Bistro Landei

Kahrstrasse 103

41372  Brempt – Nierderkrüchten

Tel: 0049-21638883782

brempt@bistro-landei.de

https://bistro-landei.de

Midden in het mooie Schwalmtal ligt in de buurtschap Brempt Bistro Landei. Zodra u de bistro binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.

Ontbijt, koffie & gebak, kleine gerechtjes … elke dag vers met seizoensaanbiedingen. We hebben veel heerlijke taartrecepten van onze gasten. Sommige gerechten zijn traditioneel “geconserveerd” – we hebben een handgemaakte cheesecake in een glas, of een curryworst met zelfgemaakte saus.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke Kaffee und hausgemachte Kuchen.  De lunchkaart bestaat uit verse seizoensgerechten uit de streek. Proef eens onze heerlijke Flammkuchen!  In de bistro verkopen wij ook leuke spulletjes.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1638 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Geniet van ons heerlijke ontbijt met vers gebakken broodjes en prima koffie!