1642. Venlo (Boekend) 8,5 km

1642. Venlo (Boekend) 8,5 km
Ten westen van Venlo ligt in de buurtschap Boekend de Lunchroom De Bekkerie. Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst langs bosranden en dan volgt u een leuk graspad langs de Springbeek.  U duikt weer het bos in en dan wandelt u een mooi rondje om het prachtig gelegen Mortelsven waar ook zitbanken staan om te pauzeren.  Bij de mooie Natuurbegraafplaats Venlo – Maasbree passeert u nog een vijver met zitbanken en via een mooi stuk langs de Everlose Beek wandelt u terug naar Boekend.

Lunchroom De Bekkerie

Heymansstraat 128a

5927 NT  Venlo

Tel: 077-3968144

info@debekkerie.nl

https://www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/bekkerie-boekend

De Bekkerie is geopend in 2010 en gevestigd in de voormalige dorpsbakkerij Gielen in het pittoreske Boekend. In samenwerking met het dorp en de Gemeente Venlo is er gekeken naar herbestemming met een nieuwe bakkerij met behoud van de oude glorie. Inmiddels bestaat De Bekkerie uit een restaurant, creatief atelier, boekuitleen- en eetpunt voor diverse doelgroepen. Tevens is het een mooie locatie voor een feest of evenement. Bijzonder aan de Bekkerie is de samenwerking tussen zorginstellingen, lokale ondernemers, publieke organisaties en de wijkbewoners.

Geniet van koffie en/of thee met lekkernijen of luxe vlaai. Eventueel ook uit te bereiden met extra keuze uit cappucino en latte macchiato. Proef eens de shared lunch, mix van diverse belegde broodjes, warme en koude gerechtjes, vers soepje geserveerd op een plank om samen te delen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 712 en 1642 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij bieden ook een High Breakfast. Uitgebreid ontbijt op plank geserveerd met versgebakken broodjes, diverse soorten beleg, gekookt ei, yoghurt en een glas jus d’orange.