1643. Venlo km

1643. Venlo   km
Ten zuiden van Reusel ligt in een landelijke omgeving IJsboerderij Fabor. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling wandelt u eerst naar de Januskop, een bijzonder beeld met twee gezichten en dan loopt u naar de kleine en grote cirkel, ook bijzonder plekken (zie routebeschrijving). U passeert de Reuselse Kei van 500 miljoen jaar oud. De Stenen der Zaligheden en dan wandelt u naar de Kroonvensche Heide met de mooie Kroonse Vennen. U struint weer even door de bossen en dan loopt u rond het prachtige Neerven. Via een verrassend pad loopt u terug naar de ijsboerderij met ambachtelijk zelfgemaakt ijs van de eigen koeienmelk.

 

Kinderboerderij Hagerhof

Hagerlei 1

5912 PP Venlo

Tel: 077-3266540

info@kinderboerderijhagerhof.nl

https://www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/hagerhof-venlo

Kinderboerderij Hagerhof is al sinds de opening in 1977 een begrip in Venlo. Iedereen kan op een recreatieve en ontspannen manier kennis maken met de dieren en de natuur.  Die dieren mogen uiteraard volop geaaid, geknuffeld en gevoerd worden.

Geniet van een Shared Lunch, een mix van diverse belegde broodjes, warme en koude gerechtjes, vers soepje geserveerd op een plank om samen te delen.  Of kies het Koffie en Thee arrangement. Koffie en/of thee met lekkernijen of luxe vlaai. Eventueel ook uit te bereiden met extra keuze uit cappucino en latte macchiato.  Laat u verrassen door het zorgvuldig samengestelde 3-gangen menu van onze koks.

Proef ons uitgebreid ontbijt op plank geserveerd met versgebakken broodjes, diverse soorten beleg, gekookt ei, yoghurt en een glas jus d’orange.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 705 en 1643 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

 

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij ons kunt u terecht voor diverse arrangementen. Van lunch, BBQ, partypan, mediterraans buffet tot een lekker ouderwets buffet.