1643. Venlo – Tegelen 8,6 km

1643. Venlo - Tegelen 8,6 km
Aan de zuidrand van Venlo ligt, nabij het prachtige Jammerdal, Kinderboerderij De Hagerhof, met mooi restaurant. Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling, wandelt u via een mooie woonwijk naar het Jammerdal en dan struint u door de mooie hellingbossen.  Via een voetpad komt u bij het Klooster Ulingsheide en dan volgt u een veldweg terug naar het Jammerdal. U wandelt eerst beneden langs het mooie ven Wittebeek en dan klimt u door het bos omhoog en loopt u prachtig boven langs het ven, u waant zich even in de Ardennen.  U loopt even een mooi stukje langs de vijver van de Molenbeek en via een leuk pad komt u in de buurtschap Onderste Molen. U wandelt over een prachtig aangelegd vlonderpad door het dal van de Molenbeek en via een weggetje komt u bij De Hagerhof met mooi terras. U kunt ook starten op de parkeerplaats bij Klooster Ulingsheide en dan fijn pauzeren bij de Hagerhof, start dan op de parkeerplaats bij punt 3.

Kinderboerderij Hagerhof

Hagerlei 1

5912 PP Venlo

Tel: 077-3266540

info@kinderboerderijhagerhof.nl

https://www.waardevolgenieten.rendiz.nl/locaties/hagerhof-venlo

Kinderboerderij Hagerhof is al sinds de opening in 1977 een begrip in Venlo. Iedereen kan op een recreatieve en ontspannen manier kennis maken met de dieren en de natuur.  Die dieren mogen uiteraard volop geaaid, geknuffeld en gevoerd worden.

Geniet van een Shared Lunch, een mix van diverse belegde broodjes, warme en koude gerechtjes, vers soepje geserveerd op een plank om samen te delen.  Of kies het Koffie en Thee arrangement. Koffie en/of thee met lekkernijen of luxe vlaai. Eventueel ook uit te bereiden met extra keuze uit cappucino en latte macchiato.  Laat u verrassen door het zorgvuldig samengestelde 3-gangen menu van onze koks.

Proef ons uitgebreid ontbijt op plank geserveerd met versgebakken broodjes, diverse soorten beleg, gekookt ei, yoghurt en een glas jus d’orange.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 705 en 1643 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij ons kunt u terecht voor diverse arrangementen. Van lunch, BBQ, partypan, mediterraans buffet tot een lekker ouderwets buffet.