1646. Geel 11 km

1646. Geel 11 km
Ten noord – westen van de Belgische stad Geel ligt aan het kanaal Brasserie Den Thijs. Tijdens deze gemakkelijke wandeling met twee mooie natuurgebieden en het Kanaal van Bocholt naar Herentals als rode draad, wandelt u eerst een leuk stukje langs het kanaal en dan struint u geruime tijd door weilanden en over graspaden door het natuurgebied Neerhelst De Botten.  Via een dennenbos loopt u terug naar het kanaal dat u oversteekt en na een stuk langs het kanaal struint u geruime tijd door het prachtige natuurgebied Mosselgoren.  Hier ligt ook een mooi vlonderpad.  Langs het kanaal loopt u terug naar de brasserie met terras.  Het natuurgebied Mosselgoren is verboden voor honden maar u kunt bij de brug de route inkorten tot 7 km met de hond.

 

Brasserie Den Thijs

Gebeunt 1

2440 Geel

Tel: 0032-14746962

info@denthijs.be

https://denthijs.be

Van harte welkom in legendarische brasserie Den Thijs. Deze voormalige bruine kroeg ademt een rijke historie. Ook vandaag is dit nog steeds een fantastische plek voor jong en oud. Iedereen voelt zich hier thuis. Brasserie Den Thijs ligt op een unieke plek aan het Kanaal Bocholt – Herentals.

Onze aantrekkelijk menukaart volgt de seizoenen. We werken met verse, ambachtelijke streekproducten die we bij lokale producenten inkopen. Schuif bij ons aan voor een uitgebreide maaltijd of een snelle lunch. Geniet van een heerlijk streekbiertje, een goed glas wijn of een dampende kop koffie met iets lekkers.

Den Thijs is de ideale halte voor een pitstop tijdens jouw fiets- of wandeltocht. En een toplocatie voor een feestje met je familie, vrienden of collega’s. Wij zijn graag jouw gastheer. We bieden je een prachtige accommodatie aan. Ons hechte en gedreven team zorgt ervoor dat jouw event op rolletjes loopt. Bij ons start wandeling 1646 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur.

Onze feestzaal heeft alles in zijn mars om je een geweldige tijd te bezorgen. Brasserie Den Tijs, da’s eten, drinken, feesten, fietsen, wandelen & catering aan ’t water.