1647. Klimmen 9,4 km

1647. Klimmen 9,4 km
Tijdens deze heuvelachtige en zeer panoramische wandeling, wandelt u over leuke voetpaadjes naar de buurtschap Termaar en via een rustige weg komt u in de buurtschap Koulen. U daalt via een veldweg af naar de spoorlijn en bij de rand van Schin op Geul daalt u een mooi pad af. Na een pad langs de spoorlijn klimt u de Döalkesberg omhoog en voorbij de mergelrotsen wandelt u over een prachtig balkonpad met schitterend uitzicht.  U daalt af naar de buurtschap Walem en via een  voetpad klimt u uit het dal omhoog. Via een veldweg loopt u terug naar Klimmen en na een stuk door het dorp komt u bij Grand Café Klumme. Tip: U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats De Kluis en dan fijn lunchen of pauzeren bij Grand Café Klumme. De route wordt dan wel ruim 1 km langer.

 

Grand Café Klumme

Klimmenderstraat 8

6343 AC  Klimmen

Tel: 045-8881522

info@grandcafeklumme.nl

https://www.grandcafeklumme.nl

Midden in het levendige dorp Klimmen ligt Grandcafé Klumme.  Bij Grandcafé Klumme maken we graag tijd voor jou. Grandcafé Klumme is een gezellige en sfeervolle zaak, waar je intens kunt genieten van lekker eten drinken. Van feestelijk jubileum, tot (groeps) diner of koffietafel; met oog voor detail verzorgen wij elke bijeenkomst tot in de puntjes!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje van de tap.  Onze menukaart biedt volop keuze zoals belegde broodjes, soep, maaltijdsalades, pasta’s, pizza’s etc.   Ons 12 uurtje is ook in trek.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door het heuvelland. Bij ons start wandeling 313 en 1647 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur, donderdag vanaf 14.00 uur.

Groepsreservering:

Van feestelijk jubileum, tot groepsdiner of koffietafel; wij verzorgen elke bijeenkomst tot in de puntjes.