1648. Vaals 8,7 km

1648. Vaals 8,7 km
Tijdens deze zeer afwisselende, grensoverschrijdende en panoramische wandeling, met aan het einde een pittige uitdagende klim naar de top van de Vaalserberg, wandelt u eerst naar het Drielandenpunt. Na een stuk door de bossen struint u door weilanden omlaag over Duits grondgebied en dan heeft u een prachtig uitzicht op Vaals. Via een mooi voetpad daalt u af naar Vaals en dan komt u bij Lunchroom 28 waar u fijn kunt pauzeren of lunchen.  U wandelt even door het centrum en dan klimt u via een leuk parkje met vijver omhoog naar de rand van Vaals.  Via een panoramisch graspad met prachtig uitzicht, wandelt u geruime tijd tot in de buurtschap Wolfhaag en dan klimt u naar een mooi gelegen Calvarieberg met 3 kruisen, een Statieweg en een bijzondere Lourdesgrot.   Via bospaadjes klimt u het steile hellingbos omhoog en boven op de Vaalserberg wandelt u door weilanden terug naar de parkeerplaats.  U kunt ook starten in Vaals bij Lunchroom 28, start dan bij punt 4.

Lunchroom 28

Maastrichterlaan 28

6291 ES  Vaals

Tel: 043-8802376

info@lunchroom28vaals.nl

https://www.lunchroom28vaals.nl

Midden in het levendige centrum van Vaals ligt nabij de Duitse grens Lunchroom 28.Zodra u de lunchroom binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een zaak waar jong en oud zich treft onder het genot van een kop koffie of een lekker biertje.

Bij Lunchroom 28 kunt u tijdens of na een flinke wandeling uiteraard terecht voor een lunch, een ontbijtje maar ook voor een heerlijke kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai. Onze koffie is eerlijk en verantwoord en wordt alleen ingekocht bij erkende Fair Trade organisaties, wij willen net als TikTak Koffie voor al onze klanten het beste. Goed eten voor een eerlijke prijs, oprecht en vriendelijk personeel maar vooral gezelligheid staat bij ons voorop! Daarnaast hebben wij maandelijks wisselende gerechten die op onze sociale media en in de zaak bekend worden gemaakt.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 691, 965, 1648 en tijdens wandeling 1596 passeert u onze lunchroom voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur, maandag gesloten.

Geniet van ons uitgebreide luxe ontbijt of tijdens de lunch van ons heerlijke twaalfuurtje.

Welkom bij Lunchroom 28, waar gezelligheid voorop staat!