1649. Malden 11,9 km

1649. Malden 11,9 km
Bij het gezellige winkelcentrum van Malden ligt Café Eten en Drinken Malden. Tijdens deze gemakkelijke en zeer bosrijke wandeling, wandelt u vanaf de wandelparkeerplaats meteen door de bossen naar het mooie Jachtslot Mookerheide en dan loopt u langs de heide van de Heumense Schans. Via een mooi voetpad door weilanden, loopt u naar de rand van Malden en dan wandelt u even langs het Maas-Waalkanaal. Via een rustig fietspad door een woonwijkje komt u in het centrum bij de lunchroom met terras waar u fijn kunt pauzeren.  Via een parkje verlaat u Malden en dan struint u door de bossen naar het zweefvliegveld.  U struint over de heide van de Mulderskop en via leuke bospaadjes loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook start bij het café in Malden, start dan bij punt 5.

 

Café Eten en Drinken Malden

Promenade 2

6581 BV  Malden

Tel: 024-2001159

malden@cafe-etenendrinken.nl

https://cafe-etenendrinken.nl/malden

Café Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en Malden. Met een laagdrempelige sfeer, open inrichting en schappelijke prijzen zorgen wij ervoor dat Eten & Drinken een plek is waar iedereen terecht kan. Wij staan voor vakmanschap: goede horeca, èchte gastvrijheid en leuke mensen.

Onze gasten en collega’s typeren Eten & Drinken als fijne en warme plek. Dit vinden wij enorm belangrijk en daar werken wij elke dag met veel plezier hard voor. Wees welkom! Je kunt elke dag bij ons terecht voor lunch, high tea, diner en/of borrel. In het weekend kun je ook lekker ontbijten bij ons.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud drankje. Onze menukaart biedt volop keuze.

In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken. Bij ons start of pauzeert wandeling 1649 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Een café waar je je thuis voelt!