1650. Roggel 9,7 km

1650. Roggel 9,7 km
Midden in het levendige dorp Roggel ligt de sfeervolle Eetkamer de Veugelier. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst een prachtig stuk langs de Roggelse Beek en dan loopt u dwars door een enorme laagstamboomgaard.  Via een rustig weggetje en veldwegen loopt u naar de bossen van Asbroekerheide en Kirkelsberg. Voorbij een zandvlakte met picknickbank, om te pauzeren,  volgt u een prachtig heuvelachtig bospad. De terugweg struint u zeer geruime tijd over graspaadjes langs de Roggelse Beek. Na regenval hoge wandelschoenen dragen.  Bij de eetkamer is een fijn terras. Doe bij voorkeur deze wandeling op vrijdag t/m zondag want dan is de gezellige eetkamer open vanaf 12.00 uur. Er is heerlijke vlaai verkrijgbaar.

 

Eetkamer De Veugelier

Kloosterstraat 2

6088 BM  Roggel

Tel: 0475-245072

welkom@deveugelier.nl

https://deveugelier.nl

Midden in hartje Roggel (L) ligt Eetkamer & Herberg De Veugelier. Waar vanaf 1773 onder andere een notariswoning, een herberg en een bakkerij gezeteld waren, kun je nu eten, borrelen en zelfs slapen in een ongedwongen, nostalgische en huiselijke sfeer.

De sfeer die het historische pand uitademt wordt passend aangevuld door de talrijke details in het met zorg gekozen interieur en in de aankleding. En op mooie dagen zie je vanaf het intieme terras het Roggelse dorpsleven aan je voorbijtrekken. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker koud biertje.

Bij De Veugelier geniet je van een heerlijke maaltijd, of het nu een borrel of lunch is. Wil je weten wat er op ons menu staat, bekijk dan onze menukaart!

Door het vele groen en de beekdalen is Roggel en haar directe omgeving ideaal om te wandelen of te fietsen.  Bij ons start wandeling 478 en 1650 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie website https://deveugelier.nl

Naast eten in onze eetkamer is het ook mogelijk om in een ongedwongen, huiselijke sfeer te overnachten in onze herberg. Deze voormalige meelzolder van de oude bakkerij is volledig opgeknapt en u herleeft de tijd dat het historische pand een herberg was.