1653. Casteren – Hapert 9,7 km

1653. Casteren - Hapert 9,7 km
Ten westen van Eindhoven ligt in het dorp Casteren Grand Café Kruidenlucht met mooi terras. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke beekjeswandeling wandelt u even door het dorp en dan struint u geruime tijd over graspaden langs het Wagebroeks Stroompje.  U maakt even een uitstapje langs een fraaie visvijver met zitbanken en via een parkje met picknickbank loopt u Hapert binnen. U passeert een pleintje met kiosk en dan struint u geruime tijd over graspaden langs de meanderende Grote Beerze. U maakt een leuk ommetje langs enkele vijvers over een vlonderpad en dan volgt u weer het fraaie pad langs de beek. Via een weiland loopt u Casteren binnen en dan komt u bij het grand café.  Tip: U kunt ook starten in Hapert en dan fijn pauzeren/lunchen bij Kruidenlucht. Start dan bij punt 4.

 

Grand Café Kruidenlucht

Kranenbergf 18

5529 NE Casteren

Tel: 0497-681528

kruidenlucht@outlook.com

https://www.kruidenlucht.nl

Midden in het rustige Brabantse dorp Casteren ligt Grand Café kruidenlucht. Kruidenlucht heeft een restaurant, feestzaal en een grand café. Zodra u het café binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het is ene plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier of een lekkere kop koffie.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijk kop koffie met gebak of kies een van onze vers bereide lunchgerechten.  Ons twaaluurtje is erg in trek en wij serveren ook pannenkoeken.  Wilt u dineren kijk dan eens naar ons 3-gangen menu.

Vier uw feestje in de grote zaal of in de “Kruidenkamer” oftwel in ons grand café.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1653 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Kom genieten bij Kruidenlucht en bekijk ook eens onze mooie feestzaal.