1656. Grave 11,7 km

1656. Grave 11,7 km
Ten zuiden van Nijmegen ligt aan de Maas het mooie stadje Grave. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk langs de schilderachtige beek De Raam en via een veldweg loopt u naar het dorp Escharen.  Via nog een veldweg wandelt u naar het Gasselsebos en dan struint u geruime tijd over leuke bospaadjes langs enkele vennen. U passeert de windmolen Bergzicht en via een veldweg loopt u naar de Maas. U struint geruime tijd langs de Maas en dan komt u bij het terras van Het Grote Broertje. U kunt ook starten bij de windmolen Bergzicht en dan fijn pauzeren of lunchen bij Het Grote Broertje, start dan bij punt 4 vanaf ***.

 

Het Grote Broertje

Markt 8

5361 GH Grave

Tel: 0486-745415

info@hetgrotebroertje.nl

https://hetgrotebroertje.nl

Het Grote Broertje vertegenwoordigt een innovatief concept dat een maatstaf zal zijn voor nieuwe gastronomische trends. Bij Het Grote Broertje ervaar je verschillende belevingen in een unieke ruimte.  Een ontmoetingsplek met huiselijke sferen, waar je altijd terecht kan. Je wordt met een vriendelijk gezicht ontvangen en voelt je gelijk thuis.

Ons restaurant is gevestigd in een Rijksmonumentaal pand van meer dan 400 jaar oud. Gelegen in het hart van Grave. Een emblematische plek met een capaciteit voor meer dan 80 gasten.  De service van Het Grote Broertje zal bestaan uit een breed scala van gerechten, cocktails, bieren en nog veel meer. De traditionele manier van gerechten serveren wordt even opzij gezet en we verrassen je vanuit een andere invalshoek.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje.  Bij ons start of pauzeert wandeling 1656 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag en donderdag vanaf 11.30 uur, vrijdag t/m zondag vanaf 11.00 uur maandag en dinsdag gesloten.

Ons pand is gelegen in het hart van Grave en heeft een oppervlakte van 400 m2 met een capaciteit van meer dan 80 gasten.