1657. Voerendaal 8,1 km

1657. Voerendaal 8,1 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst door het mooie vijverpark van Voerendaal en voorbij de kerk wandelt u door een leuk parkje. Voorbij het station wandelt u door het bos naar het fraaie Kasteel Cortenbach en dan loopt u via veldwegen over een open plateau, waar u lekker kunt uitwaaien. U klimt de Kunderberg omhoog en via weilanden en graspaden loopt u naar de doorgaande weg.  Dan volgt u een voetpad langs de Kunradersteengroeve, waar ook een schuilhut is. Door het dorp wandelt u naar het gezellige eetcafé de Pintelier met terras.  Halverwege passeert u een picknickweide met banken. U kunt ook starten op de parkeerplaats bij de school en dan fijn lunchen bij De Pintelier.

 

Eetcafé De Pintelier

Valkenburgerweg 33

6367 GT Voerendaal

Tel: 045-8888878

info@eetcafedepintelier.nl

https://eetcafedepintelier.nl

Midden tussen de Zuid-Limburgse heuvels ligt in het dorp Voerendaal Eetcafé de Pintelier. Zodra u het eetcafé binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.  Een vriendelijke bediening staat bij ons voorop.

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker koud biertje van de tap. Onze lunchkaart biedt genoeg keuze om de honger te stillen.  Ook serveren wij heerlijke speciaalbieren. Wij beschikken over een eigen parkeerplaats.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. In Voerendaal is een mooi vijverpark. Bij ons start wandeling 1657 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur, dinsdag en woensdag gesloten.