1658. Noorbeek 5,9 km

1658. Noorbeek 5,9 km
Tijdens deze heuvelachtige, grensoverschrijdende en panoramische wandeling, wandelt u meteen de Voerstreek binnen en daalt u een bospad af.  U klimt door weilanden omhoog, met weer mooi uitzicht en dan daalt u via een voetpad en weggetje af naar Noorbeek. In het dorp passeert u enkele fraaie vakwerkhuizen en dan klimt u omhoog uit het dal met boven weer mooi uitzicht. Via een veldweg komt u weer bij de brasserie met mooi panoramaterras.

 

Brasserie Boave de Wesch

Voerenstraat 11

6255 PB  Noorbeek

Tel: 06-28849817

boavedewesch@gmail.com

https://www.brasserieboavedewesch.nl

Welkom bij brasserie Boave de Wesch.   Wij hebben onze naam te danken aan de wasplaats onder aan de berg, de Wesch. In deze buurtschap ontspringt de Noor die halverwege het Noordal gelegen is. Ze noemen dit de Sint-Brigidabron. De bron was vroeger een openbare wasplaats en een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten bij het spoelen van de was.

Een plek voor jong en oud, met vrienden, familie en vooral elkaar. Waar men kan genieten van een mooi uitzicht over “het Noordal” en “de grensheuvel”. Vanaf ons buitenterras  kan men het Noordal zien en een stukje van de grens met België, de voerstreek. Genieten van heerlijke streekproducten en een hoop gezelligheid. Wij werken graag met verse producten uit onze eigen regio.

Wij verwelkomen jullie graag hier en hopen dat jullie net zoals wij van de Limburgse gastvrijheid en bourgondische lekkernijen geniet. Onze quote “Goot aete en géér hie zeen” oftewel “Goed eten en graag hier zijn”.  Bij ons start wandeling 738 en 1658 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 5 en 31 passeert u ons terras voor een pauze.

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur, dinsdag en woensdag gesloten.

Bij de Brasserie is het mogelijk om uw auto te parkeren en vanuit hier een mooie wandeling te maken in het prachtige heuvelland.