1660. Montfort 9,2 km

1660. Montfort 9,2 km
Ten zuiden van het dorp Montfort, ligt Terras/Minicamping Nooit Gedacht. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst over rustige weggetjes en een graspad naar Kasteelruïne Montfort en via een pad langs de Vlootbeek komt u in het dorp.  U wandelt een mooi stuk langs de beek en dan struint u geruime tijd door de mooie bossen van ’t Sweeltje. Via veldwegen en rustige weggetjes loopt u terug naar het mooie tuinterras.  Na 4,2 km en 4,8 km passeert u een zitbank voor een pauze.

 

Terras/Minicamping Nooit Gedacht

Diergaarderweg 4

6065 NB  Montfort

Tel: 06-55701593

info@nooitgedachtmontfort.nl

https://www.nooitgedachtmontfort.nl

Net buiten Montfort ligt in een landelijke omgeving Terras/Minicamping Nooit Gedacht.  Zodra u de zaak binnen stapt valt u de gemoedelijke houten inrichting op die aan een chalet doet denken en u voelt zich meteen thuis. Bij slechter weer is het hier goed vertoeven.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras terecht voor een verkoelend drankje, een lekkere kop koffie maar ook voor een lunch of een hapje te eten.

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Heeft u iets te organiseren? Een vergadering, bijeenkomst of een koffietafel? Wij staan overal voor open! Wij hebben een groot terras, een gezellig café, een feestzaal en een mooi grasveld om iedere gelegenheid te laten slagen.

Van juli tot en met september kunt u met uw caravan, camper, vouwwagen, huifkar of tent bij ons overnachten. In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1660 van Wandelgids Limburg. Wij heten ale wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden zie website https://www.nooitgedachtmontfort.nl

Zeer binnenkort kunnen ook ruiters bij ons een pauze inlassen voor een drankje en een emmer water voor het paard

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het bij ons organiseren.

Gezelligheid, daar gaat het om.