1664. Tegelen – Steyl 11,8 km

1664. Tegelen - Steyl 11,8 km
Tijdens deze schitterende Maaswandeling, wandelt u eerst even door de leuke winkelstraat en dan loopt u het eerste mooie stuk langs de Maas.  U steekt de Maas over en dan loopt u terug langs de overkant tot bij een bijzondere vistrap. U steekt de mooie vijver Tangkoel over en dan struint u geruime tijd langs de Maas tot bij de bijzondere uitkijktoren Baarlo, waar u mooi uitzicht heeft op de Maas.  U loopt verder en dan steekt u via het veerpont de Maas over naar Steyl.  U bezoekt eerst de Sint Michaëlskerk en dan loopt u door twee prachtige kloosterparken met Mariagrot en Calvarieberg.  Ook bezoekt u de mooie kapel op de begraafplaats.  U struint weer geruime tijd langs de Maas en via een leuk parkje, met vijvers, loopt u naar het centrum. Bij de brasserie is een fijn terras.   Doe deze wandeling niet bij hoog water in de Maas!  Tip: U kunt ook starten op de kleine wandelparkeerplaats aan de Voortweg in Venlo en dan fijn na 7,5 km wandelen pauzeren/lunchen bij Brasserie Rach, start dan bij punt 3.  Neem in de kloostertuinen rustig de tijd om alles te bekijken.

 

Brasserie Rach

Kerkstraat 50

5931 NN Tegelen

Tel: 077-3730273

info@brasserierach.nl

https://www.brasserierach.nl

Een gezellige brasserie voor jong en oud. In de brasserie kunt u genieten van de meest (h)eerlijke gerechten. De gerechten worden met grote zorg samengesteld en bestaan veelal uit verse en streekgebonden producten.

Bij Brasserie RACH kun je heerlijk eten. Ze beschikken over een lunch en dinerkaart. De keuken is dagelijks geopend tot 19.00 uur.
Verse producten, lokale leveranciers.  RACH maakt de meeste producten geheel zelf, daarnaast werken zij met regionale leveranciers die dagelijks verse producten kunnen leveren. Kwaliteit staat voorop!

Naast de standaard drankenkaart – met frisdrank en koffie’s- heeft Brasserie RACH ook volop keuze in verse smoothies, speciale koffie’s en diverse varianten chocomel. Bij Brasserie RACH is zowel binnen als buiten volop zitgelegenheid. Met 80 zitplaatsen binnen en 100 zitplaatsen buiten is RACH ook de perfecte plaats om met een grote groep te komen genieten van een heerlijke lunch of maaltijd.

 

 

Openingstijden:

Maandag vanaf 12.00 uur, dinsdag t.m vrijdag vanaf 10.30 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur, zondag gesloten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start  wandeling 1664 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!