1665. Ulvenhout 11,6 km

1665. Ulvenhout 11,6 km
Tijdens deze gemakkelijke en schitterende wandeling door het Mastbos, wandelt u meteen via een bospaadje het dorp uit en dan loopt u door het mooie dal van de Boven Mark, naar het prachtige Kasteel Bouvigne, waar u eventueel de mooie kasteeltuin kunt bezoeken. U duikt het Mastbos in en dan komt u bij een mooi uitzichtpunt met zitbank.  Even later komt u bij een bank aan het mooie Turfven en dan struint u weer door de bossen. U wandelt over de Galderse Heide en dan passeert u weer een zitbank aan een groot ven. Via een prachtig aangelegd vlonderpad loopt u dwars door het heidegebied en dan wandelt u geruime tijd over graspaadjes langs de Boven Mark. Aan het einde is een mooi tuinterras.  Neem voor onderweg drinken mee. 

 

Lunchroom De Uitdaging

Dorpstraat 40

4851 CM  Ulvenhout

Tel: 076-5449920

info@lunchroomdeuitdaging.nl

https://deuitdaging.prinsheerlijk.nl

Lunchroom De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat te Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kunt u genieten van heerlijke broodjes, huisgemaakte soepen of een Engelse High Tea. We werken met verse, eerlijke producten en waar mogelijk, afkomstig uit de regio.

Sinds 2008 is De Uitdaging een leer- en werkplek voor mensen met een beperking. Sinds 2019 is De Uitdaging onderdeel van Prins Heerlijk. Onder professionele begeleiding leren zij de kneepjes van het vak. Met veel enthousiasme werken zij in de bediening, de keuken en de huishouding.

In de zomermaanden is het goed toeven op ons zonnige terras, rustiek gelegen aan het Grimhuysenpark. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1665 van Wandelgids Brabant.
We heten u graag van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

In onze lunchroom kunt u ook terecht voor veel lekkers voor thuis. Naast onze zoetigheden hebben we ook delicatessen producten.