1669. Vught 5,8 km

1669. Vught 5,8 km
Ten westen van Vught ligt een van de mooiste wandelgebieden van Brabant, de Vughtse Heide.   Tijdens deze gemakkelijke en zeer waterrijke wandeling is er veel te zien.  U wandelt meteen de bossen in en passeert diverse mooie vennen. Via een mooi stuk langs het Drongelens kanaal komt u bij Kamp Vught, waar nog de wachttorens staan en er is ook een oorlogsmuseum dat u kunt bezoeken.  U wandelt langs de prachtige Lunettes 1 en 2 en dan komt u bij de indrukwekkende Fusiladeplaats met monument wat ook veel indruk maakt.  Via een prachtig pad langs Lunet 3 wandelt u een stuk over de Vughtse heide, die in de zomer paars kleurt.  Via nog een fraai ven komt u weer bij het restaurant met terras.  De route is elk jaargetijde mooi om te doen.  (Wilt u een langere wandeling door dit gebied, kies dan voor wandeling 1339).

 

Boerderij De Loonsebaan

Loonsebaan 88

5263 CP Vught

Tel: 073-6563823

info@boerderij-deloonsebaan.nl

https://www.boerderij-deloonsebaan.nl

Ga lekker zitten en maak het jezelf gemakkelijk! In een prachtige groene omgeving aan de rand van de Vughtse Heide vind je onze boerderij. Zeven dagen in de week staan de deuren wagenwijd open voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een lekkere lunch of kom genieten van een diner in ons knusse eetcafé.

Zodra u het restaurant binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een heerlijk gerecht.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje van de tap.  Onze lunch- en dinerkaart biedt een ruime keuze, proef eens onze boterham hete kip.  Wij beschikken over een ruime parkeerplaats.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1339 en 1669 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Een bijzondere gelegenheid te vieren? Met twee zalen en de mogelijkheid voor een privé terras ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.