1670. Montfort 9,9 km of 6,8 km

1670. Montfort 9,9 km of 6,8 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u meteen over leuke bospaadjes en door bosranden langs natuurgebied Reigersbroek. U steekt de doorgaande weg over en dan struint u geruime tijd over de bospaadjes.  Dan kom u bij café Reigersnest voor een pauze.   Na weer een stuk door de bossen wandelt u over het mooie Landgoed Rosendaal met prachtige bomenlanen, door het dal van de Vlootbeek. Via een bospaadje komt u weer bij het startpunt. U komt ook starten bij café Het Reigersnest, start dan bij punt 4.  U kunt de route inkorten tot 6,8 km.

 

Café Het Reigersnest

Huysbongerdweg 55

6065 AV  Montfort

Tel:  06-55703398

https://www.facebook.com/HetReigersnest

 

 

Aan de rand van Natuurgebied Reigersbroek ligt op de camping Reigershorst het Café Reigersnest. Zodra u het café binnen stapt, proeft u een gezellige sfeer van een bruine kroeg waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.  Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras bij het zwembad genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap.  Tevens bieden wij een kleine kaart om de honger te stillen.  Er zijn ook dartbanen aanwezig.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de bossen en landgoed Rosendaal. Bij ons start en pauzeert wandeling 1670 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie Facebook