1673. Berg en Terblijt – Valkenburg 6,3 km of 5,5 km

1673. Berg en Terblijt - Valkenburg 6,3 km of 5,5 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, maar met wel een steil trappenpad door een hellingbos, wandelt u eerst geruime tijd over een mooi voetpad door het Geuldal. U loopt een hol pad omhoog en via een steile trap klimt u omhoog naar het Polferbos. Via leuke bospaadjes loopt u omlaag naar Hotel Mercure Valkenburg, met het fraaie terras van restaurant Ruw waar u kunt pauzeren.  Via een mooie houten loopbrug loopt u terug naar de Geul en dan struint u over graspaden door het mooie natuurgebied Ingendael.  Via een mooi graspad door het Geuldal loopt u terug naar Hotel Vue waar een mooi tuinterras wacht. U kunt ook starten in Valkenburg bij Hotel Mercure Valkenburg en dan pauzeren bij Hotel Vue, start dan bij punt 4.   U kunt het steile trappenpad ook vermijden en een hele vlakke route lopen van 5,5 km.

Berghotel – Restaurant Vue

Wolfdriesweg 7

6325 PM  Berg en Terblijt

Tel: 043-2400001

reserveringen@berghotelvue.nl

https://berghotelvue.nl

Verscholen tussen de heuvels van Zuid-Limburg in Berg en Terblijt, onder de rook van Maastricht en Valkenburg aan den Geul ligt Berghotel Vue.

De gezellige en warme sfeer lacht al onze gasten tegemoet. In de winter lekker bij het haardvuur zitten en genieten van Limburgse vlaai met slagroom of in de zomer genieten van het terras.

Breng de nacht door in onze comfortabele hotelkamers midden in het heuvelland. Een heerlijke serre met Chesterfields, een lobby met open haard en knetterend haardvuur een gezellig restaurant met terras. De locatie heeft alles waar u naar op zoek bent voor een gezellig en fijn verblijf.

Ons verwarmde terras, is gelegen aan de achterzijde van het restaurant en kijkt uit over de speelweide en speeltuin. Dé perfecte locatie om heerlijk op rust te komen na een inspannende fietstocht of wandeltocht door het prachtige Limburgse land. Bij ons start wandeling 1565 en 1566 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor een kop koffie bent u al vanaf 08.00 uur welkom.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom! We beschikken over de coolste speeltuin van het heuvelland.