1674. Veldhoven – Knegsel 8,6 km

1674. Veldhoven - Knegsel 8,6 km
Ten westen van Veldhoven ligt het bosrijke natuurgebied Molenvelden met enkele grafheuvels. Tijdens deze gemakkelijke boswandeling wandelt u eerst een stukje door het bos en dan door open velden naar het sportpark. U struint geruime tijd door de bossen en langs bosranden en dan komt u heel even in het dorp Knegsel. Via leuke bospaadjes wandelt u terug naar het Boscafé met fraai terras.  Tip: U kunt ook starten op de parkeerplaats van het sportpark en dan na 5 km fijn pauzeren/lunchen bij het Boscafé. Start dan bij punt 2.

 

Boscafé Molenvelden

Banstraat 25

5506 LA  Veldhoven

Tel: 040-2051662

info@boscafemolenvelden.nl

https://www.boscafemolenvelden.nl

 

Bij Restaurant Boscafé Molenvelden zit je altijd goed. Van thee tot trappist. Van koffie tot Cointreau. Van borrelplank tot biefstuk. Van spareribs tot salades.

Voor of na een wandeling in ‘onze’ bossen – uw hond is bij ons ook welkom, als stop tijdens een fietstocht, voor een leuke doe-middag met de kinderen of voor een lekkere lunch, smakelijk diner of om gezellig even koffie te drinken, met appeltaart natuurlijk!

Maar ook als u iets groters te vieren heeft, een jubileum, een bruiloft of een feest, kunt u bij ons terecht.Ook voor koffietafels, een samenzijn na een afscheid behoort tot de mogelijkheden.

Bij ons is een ruime parkeerplaats. In de omgeving kunt u mooie boswandelingen maken. Bij ons start wandeling 1674 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Disndag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Heb je lekkere trek? In heerlijke appeltaart, een lekkere lunch of gewoon een mooi stuk vlees? Schuif gezellig aan!

Download hier onze wandelroutes!