1677. Landgraaf 7,9 km

1677. Landgraaf 7,9 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling door het mooie Strijthagerbeekdal, wandelt u langs weilanden, bosranden en over bospaadjes naar de buurtschap Oude Hopel.  Hier klimt u omhoog en dan struint u door de bossen naar de fraaie vijvers bij kasteel Strijthagen. Er staan ook diverse mooie kunstwerken en ook staan er zitbanken voor een pauze.  U passeert de Strijthagermolen en dan wandelt u door een prachtig bos.  U loopt door weilanden omhoog en dan kruist u even de wijk Schaesberg.  Via een leuk bospaadje loopt u weer Landgraaf binnen en komt u bij de brasserie met terras. U kunt ook nog even shoppen in het winkelcentrum. Tip: U kunt deze wandeling combineren met wandeling 817 tot een lange dagwandeling en tussen door fijn lunchen in de brasserie.

 

Brasserie De Heeren

Raadhuisplein 5

6371 LA  Landgraaf

Tel: 045-8881129

info@brasseriedeheeren.nl

https://www.brasseriedeheeren.nl

 

Midden in het gezellige overdekte winkelcentrum Op de kamp in Landgraaf ligt Brasserie De Heeren. Zodra u de brasserie binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een lekker gerecht.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een lekker stukje Limburgse vlaai of een koud drankje. Onze lunchkaart biedt volop keuze zoals belegde broodjes, salades, soepen, eiergerechten en ook warme gerechten zoals Schnitzels.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken naar de Brunssummerheide en het Strijthagerbeekdal.  Bij ons start wandeling 817 en 1677 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Wij serveren ook een heerlijke Brusselse wafel met seizoensfruit, slagroom en bol ijs.