1679. De Moer 12,4 km

1679. De Moer 12,4 km
Ten noorden van Tilburg ligt nabij het dorp de Moer, een schitterend wandelgebied. Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u meteen de bossen in en al snel loopt u door de mooie Natuurbegraafplaats Huis ter Heide.  U struint enge tijd door weilanden en dan komt u bij een zitbank aan de Vlindervennen, een mooi pauzeplekje.  U loopt langs het Galgenven en dan struint u geruime tijd door prachtige natuur, waar ook runderen lopen.  U bereikt de uitkijktoren Leikeven en voorbij de Rauwe Vennen wandelt u over een schitterend vlonderpad over het water van het Moerven. Via een leuk bospaadje loopt u naar het Bodemven en via mooie bomenlanen en veldwegen wandelt u terug naar het restaurant met terras.  Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze.  

 

Hotel Restaurant Camping De Zwammenberg

Zijstraat 20

5176 NG De Moer

Tel: 013 – 515 6010

info@dezwammenberg.nl

https://www.dezwammenberg.nl

Gelegen op een letterlijke steenworp van topattracties als De Efteling en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen biedt De Zwammenberg no nonsens Brabantse gezelligheid en vooral dus heerlijke rust. Het ruime terras bij het restaurant is ook perfect voor wandelaars en fietsers.

Onze mini camping is rustig gelegen, op twee (autovrije) velden met zon- en schaduwplekken. Er zijn 22 staanplaatsen en 3 luxe safari-tenten.  Elke staanplaats is voorzien van 10 Amp. stroom, wateraansluiting, waterafvoer, kabel tv en Wifi.

Geniet van koffie met huisgemaakt gebak, lunch, borrel of diner met uitzicht op het prachtige natuurgebied Huis ter Heide.Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig waar zij kunnen klimmen, klauteren en springen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1679 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Deze accommodatie in De Moer ligt direct aan de mooiste wandel-, step- en fietsroutes. Maak mooie wandeling in het aangrenzende natuurgebied Huis ter Heide, volg een Nordic walking-route door de beroemde stuifzandvlakte of geniet van de mooiste fietstochten door de bosrijke omgeving.