1682. Schinveld km

1682. Schinveld  km
Ten noord-oosten van Schinveld ligt nabij de buurtschap Niederbusch en 100 m van de Duitse grens de parkeerplaats Roode Beek. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u door de mooie Schinveldse bossen en door velden naar het dal van de Roode Beek. Via mooie voetpaadjes loopt u dan naar het centrum van Schinveld waar u kunt lunchen of pauzeren bij Restaurant Meetpoint. De terugweg wandelt u langs mooie vijvers en een uitkijkheuvel en dan steekt u de Duitse grens over. Via het dal van de Rodebach loopt u door de bossen terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten in Schinveld.

 

Eetcafé De Kem

Kem 27

6451 GC  Schinveld

Tel: 045-5253971

eetcafe.dekem@gmail.com

https://eetcafedekem.nl

Aan de rand van de Schinveldse bossen ligt Eetcafé De Kem.  Miriam en Jos willen u graag ontmoeten op deze gezellige lokatie met zaaltje, waar u buiten onze heerlijke gerechten ook terecht kunt voor feestjes, bruiloften 80-100 personen,vergaderingen, koffietafels.

Zodra u het café binnen stapt, proeft u een gezellige warme sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier of een heerlijk gerecht.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker biertje van de tap.  Onze menukaart biedt volop keuze aan vers bereide gerechten. Proef eens onze goulash soep uit eigen keuken!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1682 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur, woensdag en donderdag gesloten.

Ook voor een diner kunt u bij ons terecht, wij serveren heerlijke schnitzels!