1683. Herentals 12,7 km

1683. Herentals 12,7 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling door het dal van de Kleine Nete, is genoeg te zien.  U wandelt meteen door het kasteelpark langs kasteel Le Paige en even later klimt u een mooi trappenpad omhoog langs een Statieweg tot boven bij de Heilige Kruiskapel. U struint geruime tijd over leuke bospaadjes en via een mooi graspad, langs de Kleine Nete, komt u bij pretpark Bobbejaanland. U volgt een doodlopende asfaltweg en dan wandelt u verder langs de Kleine Nete. U loopt even door een kleine buurtschap en dan door een prachtig natuurgebied waar de Kleine Nete meandert. Via een leuk pad langs de beek komt u bij het mooie terras van de bistro. Tip: U kunt ook starten op de gratis parkeerstrook van de doodlopende weg (Roerdompstraat) en dan fijn pauzeren/lunchen bij de bistro. Start dan bij punt 4.  

 

Bistro Le Paige

Nederrij 98

2200 Herentals

Tel: 0032-14215095

info@bistrolepaige.eu

https://bistrolepaige.eu

Je vindt Bistro Le Paige in het hart van de Kempen op een plek die geschiedenis ademt. Het vroegere koetshuis en de conciërgewoning van het nabije kasteel Le Paige zijn omgetoverd tot een prachtig domein waar je samen kunt genieten van lekker eten en drinken. Onze bistro is gelegen langs enkele mooie wandelroutes en het terras is zelfs bereikbaar langs de oevers van de Kleine Nete.

Heerlijk samen zijn in een oase van rust en natuur. Bistro Le Paige is de ideale plek voor een uitstapje met je gezin, een etentje met vrienden of om gewoon lekker te ontspannen. We serveren klassieke bistro-gerechten met een moderne knipoog. Op ons ruime terras is het aangenaam vertoeven in de zomer. In de winter heten we je van harte welkom binnen in onze rustieke en gezellige bistro. Van borrelhapjes en lekkere streekbieren tot heerlijke gerechten. Perfect voor een snelle lunch of lekker diner.

Geniet van de heerlijke buitenlucht midden in het groen op ons ruime terras. Een gedeelte van het terras is overdekt zodat je het hele jaar door kunt ontspannen in de mooie Herentalse natuur.

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

dinsdag en woensdag gesloten.

Hier staat alles in het teken van gezellig genieten. Proef van al het lekkers dat onze streek te bieden heeft in een rustieke setting.