1687. Geel 11,5 km

1687. Geel 11,5 km
Pal naast het bekende pretpark Bobbejaanland, ligt aan de Kleine Nete, Café De Nete.  Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst een leuk stuk langs de Kleine Nete en dan struint u door de bossen naar een mooie vijver. U loopt langs een mooi stuk heide en via een pad langs de spoorlijn komt u in een buitenwijkje van Herentals. Via een trappenpad klimt u naar de Heilige Grafkapel en via bospaden bereikt u de houten Toeristentoren, die u kunt beklimmen voor 1 Euro.  (Open elke dag van mei t/m sept. In de winter open van vrijdagmiddag t/m zondag). U kunt er ook wat drinken.  Via de Heilige Kruiskapel daalt u het trappenpad af en dan wandelt u weer door de bossen. Via het prachtige pad langs de Kleine Nete wandelt u terug naar het café met terras.

 

Café De Nete

Lichtaartseweg 55

2440 Geel

Tel: 0032-475808923

cafedenete@gmail.com

Facebook

Tussen Geel en Lichtaart ligt pal aan de rivier de Kleine Nete ons café De Nete. Zodra u het café binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. het is een zaak waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met een wafel of een lekker biertje van de tap. Wij bieden een ruime menukaart met heerlijke gerechten zoals croques, soepen, salades, eiergerechten, pasta’s. Verder diverse gerechten met frietjes.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1687 van Wandelgids Limburg en tijdens wandeling 1683 passeert u ons café voor een pauze.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur, woensdag en donderdag gesloten.

Keuken doorlopend geopend tot 20.00 uur.