1689. Beegden 9,8 km

1689. Beegden 9,8 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u het dorp uit en loopt u over een mooie dijk langs het Lateraalkanaal, naar de sluis en parkeerplaats.  U loopt een mooi stuk langs de Maas en dan maakt u een lus om een Maasplas heen. U loopt even langs de mooie Polderplas en via leuke voetpaadjes, langs nog een vijver, loopt u naar Huis Nederhoven.  Via een mooi pad loopt u naar een uitkijkheuvel met schuilhut en prachtig uitzicht op het meer Lange Vlieter.  Na een stuk door het natuurgebied beklimt u nog een uitkijkheuvel en via voetpaden loopt u terug naar het dorp en cafetaria met fijn terras. Tip: U kunt ook starten bij de wandelparkeerplaats bij de sluis en na 8 km fijn pauzeren/lunchen bij de cafetaria. U start dan bij punt 2.

 

Cafetaria en Broodjesbar Plein 5

Dorpsplein 5

6099 AS Beegden

Tel: 06-25055162

plein5@ziggo.nl

https://www.plein5beegden.nl

Cafetaria & Broodjesbar Plein5 te Beegden is gelegen op een groot plein, met voldoende gratis parkeer mogelijkheden. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met een lekker vers broodje.

Plein5 heeft voor de grote en kleine trek meer dan genoeg keuze in snacks, hamburgers, schotels en hebben we voor de twijfelaars ook een keuze, namelijk de “twijfelaar”.  Uiteraard is er ook keuze uit diverse vegetarische snacks.

In de buurt zijn diverse leuke locaties te vinden voor fietstochten zoals, het witte stadje Thorn, fietsen langs de Maasplassen en het Designer Outlet Roermond.

Ook kunt u in de regio mooie wandeltochten maken naar de Beegderheide en de Maasplassen. Bij ons start wandeling 405 en 1689 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur,

zaterdag en zondag van 11.30 tot 20.00 uur.

We beschikken over een zitgedeelte en zijn rolstoeltoegankelijk.