1693. Maastricht 10,7 km

1693. Maastricht 10,7 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling langs 3 prachtige witte kastelen, loopt u via het verbindingsstuk naar Kasteel Vaeshartelt en wandelt u door de mooie tuinen. Via graspaden komt u in de buurtschap Weert en dan struint u geruime tijd over een mooi bospad langs de Geul.  U loopt over een trekpad langs het kanaal en dan passeert u het mooie witte kasteel Meerssenhoven. Via een boslaan komt u weer bij het verbindingsstuk en dan wandelt u naar het schitterende witte kasteel Bethlehem met slotgracht. Hier loopt u door het Bethlehempark met mooi uitzicht op het kasteel en via leuke bruggetjes en graspaden loopt u terug naar het fijne terras.

 

Villa Kanjel

Meerssenerweg 1

6222 AE Maastricht

Tel: 043-4200206

https://www.villakanjel.nl

Aan de Meerssenerweg tussen Maastricht en Meerssen ligt ons ruime terras Villa Kanjel.  Het is een kindvriendelijk terras met veel speelmogelijkheid voor de kinderen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje van de tap. Ook kunt u kiezen uit diverse speciaalbieren. Onze lunch- en dinerkaart biedt volop keuze, ook voor de kids. Wij serveren vers belegde broodjes, salades, burgers, zuurvlees, tosti, soep, frietjes met snack etc.

In de omgeving kunt u verrassend mooi wandelen. Bij ons start wandeling 1693 en 1694 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.