1698. Eijsden – Ternaaien 13,7 km of 8,6 km

1698. Eijsden - Ternaaien 13,7 km of 8,6 km
Tijdens deze gemakkelijke, grensoverschrijdende en waterrijke wandeling, wandelt u eerst door het bos naar een mooie vijver en dan duikt u de Eijsder Beemden binnen. Via voetpaden wandelt u naar de punt van de landtong, waar u bij een zitbank kunt genieten van het uitzicht. U wandelt helemaal langs de Maas over graspaden, waar Konikpaarden lopen en dan steekt u in het zomerseizoen via het pontje de Maas over. In de winter kunt u de lus van 8,6 km lopen. Aan de overzijde in België wandelt u een mooi stuk langs de Maas en komt u bij een vogelkijkwand met prachtig uitzicht. Dan bereikt u de sluis van Ternaaien waar u kunt zien hoe binnenvaartschepen worden opgetild. Na een stuk langs het Albertkanaal wandelt u naar de kerk van Ternaaien. U steekt weer de Maas over en wandelt geruime tijd door de beemden en het bos terug naar het fijne terras.  Let goed op de openingstijden van het veerpont. Deze vaart van 1 april t/m 30 oktober elke dag van 10.00 tot 18.00 uur.    U kunt de route altijd inkorten tot 8,6 km.  

Buitengoed De Reünie

Catharinastraat 9

6245 LB  Eijsden

Tel: 085-0601043

info@buitengoeddereunie.nl

https://www.buitengoeddereunie.nl

Buitengoed De Reünie gelegen in het bourgondische kerkdorp Oost-Maarland, met al zijn tradities.

Dé plek waar je de dag ontspannen kunt beginnen én afsluiten.
Van een gezellige lunch, tot een snelle hap na het werk of uitgebreid tafelen maar ook gewoon voor een glaasje fris of een lekker kopje koffie met vlaai.

De ruimte in onze tuin is ideaal voor ieder kind, waar klimmen, glijden en springen op eigen risico en onder ouderlijke verantwoording plaatsvindt.

Ook voor feestjes en partijen of thema arrangementen kun je bij ons terecht.
Een plek waar (bijna) alles kan en alles mag.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling  623 en 1698 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 4, 234, 452, 1000 en 1452 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Buitengoed De Reünie staat voor samen: verbinden, elkaar ontmoeten in een warme ambiance. Iedereen is welkom bij ons.

Komt u ook eens langs? Wij kunnen niet wachten om u te ontmoeten!