1700. Munsterbilzen 14,9 km

1700. Munsterbilzen 14,9 km
Tijdens deze gemakkelijke, bosrijke en afwisselende wandeling, is er veel te zien, zoals vijvers, kapellen, uitkijktoren, oorlogsmonumenten, een ruïne en een kasteel. U wandelt eerst naar de Mariagrot en dan loopt u door het Park Edelhof langs een mooie vijver.  U duikt het natuurreservaat Munsterbos binnen en passeert de bijzondere St. Amorkapel.  Even later bereikt u een uitkijktoren met prachtig uitzicht op het natuurgebied. U struint door de bossen en passeert de Kapel van het Geheime Leger. Na een leuk stuk langs het Albertkanaal loopt u via voetpaden naar het dorp Eigenbilzen en via een veldweg komt u in het dorp Hoelbeek. U passeert de ruïne van Jonckholt en even later passeert u het mooie Kasteel van Groenendaal. Voorbij de St. Rochuskapel wandelt u via een veldweg terug naar het terras van de brasserie.  Neem voldoende drinken mee voor onderweg.

Brasserie Melrose

Muggenstraat 5

3740 Munsterbilzen

Tel: 0032-89711808

info@melrose-bv.be

https://www.melrose-bv.be

Melrose, uw favoriete brasserie in Bilzen, laat zich het hele jaar door inspireren door wat de seizoenen en het Belgische land te bieden hebben. En dat alles met passie voor de smaak, zonder daarbij het respect voor het product uit het oog te verliezen. Deze zaak is veeleisend, maar dat bent u ook. En terecht!

U kunt hier genieten van de klassiekers van de Vlaamse keuken in een authentieke en tijdloze omgeving. Deze brasserie-restaurant serveert u drank, lunch en avondmaal in het karakteristieke en gezellige interieur. Kies bijvoorbeeld voor de mosselen of het Vlaams stoofvlees. Vergezeld van een Belgisch biertje.

In de zaak zelf zijn er veertig zitplaatsen en op het zomerterras zijn er ook nog eens 36 plekken. Deze zaak is rolstoelvriendelijk. Wel is het aangewezen om in het weekend te reserveren om zeker te zijn van een tafeltje. Er is ook uitstekende wifi aanwezig.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1700 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur.

Melrose probeert iedereen in de watten te leggen met heerlijke gerechten en een ruim assortiment aan drank. Vooral de klassiekers van de Vlaamse keuken in Bilzenvallen echt wel bij iedereen in de smaak.