1705. Eijsden 11,5 km

1705. Eijsden 11,5 km
Een gemakkelijke wandeling over rustige weggetjes, veldwegen en voetpaden door diverse buurtschappen en met als hoogtepunt het mooie kasteelpark van Kasteel Eijsden.  U wandelt eerst het dorp uit naar de buurtschap Laag-Caestert en via veldwegen loopt u naar de buurtschap Withuis (grensovergang). Via een rustig weggetje komt u in het dorpje Mesch en passeert u een oorlogsmonument.  U loopt het natuurgebied Waardhoff binnen en via een trappenpad klimt u naar een hoog gelegen weiland met natuurleerpunt. Via veldwegen daalt u af en voorbij het crematorium wandelt u even door het bos. Via rustige weggetjes loopt u naar de Voer en dan maakt u een rondje door het mooie kasteelpark. U ziet even de Maas en via een prachtige bomenlaan loopt u terug naar Eijsden en komt u bij het fijne terras.   Tip: U kunt ook starten bij de kerk van Mesch en dan fijn pauzeren/lunchen bij Mangi. Start dan bij punt 3.

 

Brasserie Mangi

Prins Bernhardstraat 4

6245 BH  Eijsden

Tel: 06-12381559

info@mangi-catering.nl

https://www.mangi-catering.nl

 

Vlakbij de historische kern van Eijsden ligt Brasserie Mangi.  In onze brasserie kunt u terecht voor een hapje en een drankje en uiteraard heel veel gezelligheid.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker biertje.  Geniet bv. van een heerlijke ijscoupe, spareribs of een kippenpasteitje.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor u op het gebied van BBQ’s en catering. U kunt zeker bij ons terecht voor feestjes, partijen of koffietafels.  Daarnaast introduceren wij in Eijsden elke donderdag om 17.00 uur “Samen aan tafel”, een 3-gangenmenu met eten wat de pot schaft, voor slechts € 8,00 per persoon (excl. drank).  Aanmelden hiervoor kan tot elke woensdag voorafgaand tot 17.00 uur.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1705 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

We zijn toegankelijk voor jong en oud, van kinderwagen tot rolstoel. Er is een invalide toilet aanwezig.