1710. Vessem 12,6 km

1710. Vessem 12,6 km
Tijdens deze gemakkelijke en open wandeling, wandelt u eerst naar een prachtige vijver en de buurtschap Biezenheuvel. Via veldwegen, bomenlanen, rustige asfaltweggetjes en een leuk graspad langs de Kleine Beerze, loopt u door een landelijke omgeving naar de buurtschap Heuvel.  U wandelt even door het Hoogeloonse Bos en dan passeert u de kabouterberg en een uitkijktoren. Dan struint u geruime tijd door weilanden, langs de Kleine Beerze. Via veldwegen loopt u terug naar het mooie terras. Doe deze wandeling niet meteen na zware regenval, want dan kan het dal van de Kleine Beerze onder water staan. Draag hoge wandelschoenen en  in de zomer bij voorkeur een lange broek.

Vèssumse Hoeve

Driehuizen 3

5512 NA Vessem

Tel: 0497-592072

info@vessumsehoeve.nl

https://vessumsehoeve.nl

Gevestigd in een mooie authentieke langgevelboerderij vind je ons restaurant bomvol Brabantse gemoedelijkheid! Met verse ingrediënten bereiden wij de meest uiteenlopende maaltijden voor om unieke smaaksensaties te kunnen garanderen. Zin in een gezellig uitje? Schuif dan bij ons aan!

Neem binnen bij ons plaats of op het terras en laat u meenemen in de Vèssumsehoeve-experience! Met verse ingrediënten bereiden wij de meest uiteenlopende maaltijden voor om unieke smaaksensaties te kunnen garanderen.  Uw trouwe viervoeters (groot en klein) zijn toegestaan in ons grand café ’t Ruifke en op het buitenterras.

Grenzend aan een groot natuurgebied zijn wij per auto, fiets en te voet bereikbaar. Bij ons start wandeling 1710 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag vanaf 10.30, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur, dinsdag gesloten.

“Er kan zoveel moois voortvloeien uit gastvrijheid, eerlijkheid en Brabantse gemoedelijkheid.”